The Minecraft Evolution
Owner
SauFey
Status
offline
IP
play.themcevolution.com
Players
0/0
Version
Rank
5422
Votes
0
Uptime
67.1%
Last Ping
A few seconds ago
Country
Sweden
Info
Stats
Banners

Välkommen till en server med olika utbud av överlevnad!

Vad betyder det?
Det betyder att Du har möjlighet att välja hur Du vill överleva - Antingen så väljer du en vanligt genererad värld, med byar, alla biomes, etc - och lever livet med alla tillhörigheter.
Eller så väljer du vår andra värld som vi döpt till Aqua. Detta innebär att denna värld innehåller 75% vatten och Du ska överleva på dom hjälpmedel som Du kan hitta. Överlev genom att byta prylar och block med andra spelare, och kom på en strategi för att överleva i denna vattenvärld.

Båda servrarna innehåller; McMMo, PvP (valfritt), Towny, Crates, Tokens, Jobs, och en hel del annat.

The Minecraft Evolution innebär att vi vill vara ett utav Sveriges bästa MCMMO-server, med ett tema på att överleva i olika situationer - samt att behålla RPG-känslan med hjälp av Jobs och Towny. Vi vill levererar en känsla av verklighet på så många sätt som möjligt och därför så är denna server ständigt under utveckling.

Just nu har vi en vanlig värld och en vattenvärld - och fler situationer kommer att komma. Kanske blir det i ett annat skede att Du får överleva i värld fylld av lava och nedbrunna skogar? Eller varför inte försöka överleva enbart i Nether och slåss med Enderman? Vem vet - Vi låter spelarna få tycka till och hjälpa till under vår utveckling.

Vill Du också vara med under vår utveckling och överleva i svåra förhållanden? Tveka då inte på att joina oss! Du kommer inte att bli besviken.

OBS - Vi söker personal!

Player history

Votes per day

Server rank

Server uptime

Select a graph

Dynamic banners

The Minecraft Evolution Minecraft server
Banner style
HTML Code
Copy
BB Code
Copy