Dincraft
Owner
dincraft
Status
online
Java IP
mc.dincraft.no
Bedrock IP
mc.dincraft.no
Discord
Players
0/100
Version
Rank
2078
Votes
2
Uptime
87.2%
Last Ping
20 seconds ago
Country
Norway
Info
Stats
Banners

Dincraft – Serveren som nekter å dø!

- Et ranking system, basert på serien Vikings der du går fra å være en simpel Kriger, til en stor Legende. Ranking systemet gir deg masse fordeler etter hvert, så du har alltid noe å se frem til. Beste av alt, Ranken din vil aldri forsvinne.

- Hard server, tilrettelagt for bygging. På serveren er det PVP i Wild, men du kan claime områdene dine og stenge folk ute. Da har folk mer frihet. Om du vil PVPe eller om du vil Bygge i ditt område.

- Kart, da du er i spillet kan du skrive /kart eller bruke vår link så ser du kart over serveren. Da er det lettere å planlegge bygg, finne biomes og masse mer.

- WIKI, Innpå vår Discord så vil du finne masse Wiki innlegg som forklarer deg masse av funksjonene serveren har. Plugins, Dincraft har masse stilige plugins som utvider spillet. Alt fra teleport blokker til broer som kan stenge og åpne seg.

- Bedrock Støtte, På serveren kan du spille med Bedrock Edition! Da kan til og med spille på serveren med mobilen i bussen.

- Fly, På serveren så kan du fly med kommandoen /val | Da får du mulighet til å fly med flyspeed 0.4 – Da blir det mye lettere å lage kule bygg, og utforske områder. Men pass på! Om du angriper mobs/spillere, eller mobs/spillere angriper deg så faller du ned som en murstein.

- Minigames, om det er over 7 spillere på serveren så kan det dukke opp tilfeldige minigames i chatten. Du bare trykker på chatten, blir med på minigamet og da spillet er ferdig så kommer du tilbake akkurat der du var før spillet starta.

Player history

Votes per day

Server rank

Server uptime

Select a graph

Dynamic banners

Dincraft Minecraft server
Banner style
HTML Code
Copy
BB Code
Copy