Phoenix SMP
Owner
PhoenixSMP
Status
offline
IP
45.144.155.100
Discord
Players
0/0
Version
Rank
16868
Votes
0
Uptime
32.7%
Last Ping
1 minute ago
Country
Bulgaria
Info
Stats
Banners

Phoenix SMP е нова Minecraft общност, която е насочена към играчите, които търсят забавление и сътрудничество с други играчи в един уникален свят. В нашата общност ние насърчаваме играчите да се срещат, да общуват и да сътрудничат заедно, за да изградят красиви и креативни проекти.

Ние предлагаме уникална Minecraft игрова среда, която е изцяло общностно ориентирана. В нашата общност има много опитни и талантливи играчи, които са готови да помогнат на нови играчи, както и да участват в масивни проекти.

Phoenix SMP е основана с цел да предостави на играчите забавление, но и да им даде възможност да развиват уменията си в Minecraft. В нашата общност има много възможности за създаване на уникални и креативни проекти, както и за участие в състезания и други събития.

Ако търсите забавление, приятелство и възможност за развиване на уменията си в Minecraft, Phoenix SMP е мястото за вас. Ние сме убедени, че ще насладите се на нашата общност и ще се радвате да бъдете част от нея.

Освен това, във Phoenix SMP организираме събития всяка седмица с награди за участниците. Тези събития включват състезания, игри и други забавления, които ще ви държат заети и мотивирани да участвате. Наградите включват виртуални предмети в играта, рангове в Discord и Minecraft сървърите и други привлекателни награди. Всички са добре дошли да се присъединят и да се забавляват с нас в нашата Minecraft общност.
https://discord.gg/DvDT4qkSHj

Player history

Votes per day

Server rank

Server uptime

Select a graph

Dynamic banners

Phoenix SMP Minecraft server
Banner style
HTML Code
Copy
BB Code
Copy