MineMania
Owner
rb98t
Status
online
IP
play.minemania.hu
Website
Players
0/100
Version
Rank
9131
Votes
0
Uptime
99.1%
Last Ping
1 minute ago
Country
Hungary
Info
Stats
Banners

2015. február. 8-án indult a szerver közvetlen a sokak által ismert HU-Minecraft ProMC szerver leállása után. Az akkori admin csapat alkotta meg ezt a szervert. ProMC-vel ellentétben a MineMania minden játéktípusra lehetőséget adott, de 2017 elején visszatért a ProMC saját pluginjához és a sima túlélő játékmódhoz.

Általunk készített pluginnak köszönhetően könnyen kezelhető, letisztult rendszerekkel játszhatsz. Küldhetsz itemeket online/offline játékosnak. Megunt dolgaid eladhatod az aukción, amire az online játékosok licitálhatnak.

Hatalmas pálya miatt olyan helyen telepedhetsz le, ahol a legjobb panoráma nyílik a 101x101-es területedre. Esetleg birodalmad bővítheted, ha barátaiddal játszol, és közösen, sakktábla szerűen védtek le egymás mellett. Nyugodt játék érdekében a mobok, pvp kikapcsolható, és kitilthatsz minden játékost, aki nem a barátod.

MineMania célközönsége azon játékosok, akik a Minecraft nevű játékkal szeretnének egy közösségben játszani, nem pedig egy fakardal, szigeteken ugrálva csapkodni a másikat.

IP címünk: play.minemania.hu
Weboldal: http://www.minemania.hu/



Ne feledd, többen jobb! Gyere Discord szerverünkre csevegni a többi játékossal. Csatlakozz: http://dc.minemania.hu/

Player history

Votes per day

Server rank

Server uptime

Select a graph

Dynamic banners

MineMania Minecraft server
Banner style
HTML Code
Copy
BB Code
Copy