SpellCraft
Owner
Toorbjorn
Status
online
IP
51.195.4.194:25589
Players
0/12
Version
Rank
11058
Votes
0
Uptime
49.6%
Last Ping
40 seconds ago
Country
Denmark
Info
Stats
Banners

( NYESTE VERSION 1.16.1 )

SpellCraft er en unik dansk Minecraft-server, der har fællesskab og masser af sjov i hovedrollen.

På SpellCraft kører vi med flere forskellige slags servere, for vi synes at du skal have lov til at vælge lige præcis lige det du bedst kan lide.

Vi kan tilbyde dig:

- Survival server (ER ONLINE)

Så som du nok kan se kan vi tilbyde dig lidt af hvert, hvor du vil spille er helt op til dig - og husk på at tilbyder vi ikke din ynglings-server lige nu, vil vi meget gerne høre fra dig. Vores servere er meget forskellige, men fælles for alle er at de er en del af SpellCraft, og dermed også en del af vores store fællesskab - som vi ville elske at have dig med i. Men det at de er en af SpellCraft betyder også at serverne er udstryet med en masse plugins, der forbedrer din spilovelelse - men samtidigt ikke med så mange at det ødelægger den. Det betyder også at serverne er lag-fri, at der altid står staff klar til at hjælpe dig - og at vi garenterer en velfungrende og fantastisk sjov server, uanset hvad du vælger.

SpellCraft har altid haft den holdning at der der skal være plads til alle. Derfor tolerer vi ikke grimt sprogbrug, nedladende kommentarer eller grove provokationer - alle skal kunne have det sjovt. Men samtidigt med det går vi også meget op i at man som bruger på SpellCraft, i princippet kan være helt i fred, hvis det er det man har lyst til - vores staff forstyrer dig ikke hvis du ikke bryder reglerne. Er du derimod den super sociale type, kan vi love dig en super aktiv chat - og en hyggelig Discord. En anden af vores kerneværdier er retfærdighed - du vil aldrig blive bannet for noget vores staff-team ikke kan bevise fuldt ud. Får du et ban som du er uenig i, kan du altid klage på vores forum og få udleveret beviserne - eller få et unban og en undskylning hvis det var en fejl, vi svarer hurtigt og effektivit. Men når alt det er sagt, er der kun tilbage at slutte hvor vi startede; SpellCraft er en unik dansk Minecraft-server, der har fællesskab og masser af sjov i hovedrollen.

- Vi håber at vi får lov til at byde dig velkommen i fællesskabet.

Player history

Votes per day

Server rank

Server uptime

Select a graph

Dynamic banners

SpellCraft Minecraft server
Banner style
HTML Code
Copy
BB Code
Copy