Enderland
Owner
the_tired_gamer
Status
online
IP
play.enderland.ro
Website
Discord
Players
0/500
Version
Rank
13980
Votes
0
Uptime
77.7%
Last Ping
20 seconds ago
Country
Romania
Info
Stats
Banners

Enderland.ro este un server de Minecraft Java cu o gamă diversificată de moduri de joc și posibilități nelimitate. Indiferent dacă alegi să joci Survival, SkyBlock, OneBlok sau alte moduri de joc, vei găsi o experiență captivantă și plină de aventură.

Serverul nostru este compatibil cu versiunile de Minecraft între 1.8 și 1.20, permițându-ți să te bucuri de joc folosind orice versiune preferată. Fie că ești un veteran Minecraft sau abia începi să explorezi lumea voxelată, Enderland.ro este potrivit pentru toată lumea.

În modul Survival, vei experimenta adevărata supraviețuire, unde trebuie să construiești un adăpost, să găsești resurse valoroase și să te apere de creaturile înspăimântătoare care se ascund în întuneric. Dacă preferi o provocare suplimentară, SkyBlock îți oferă o insulă mică într-o lume suspendată, unde trebuie să îți folosești abilitățile pentru a-ți construi propria ta insulă prosperă.

Un alt mod de joc popular pe Enderland.ro este OneBlock, o combinație unică între SkyBlock și Survival, în care echipa ta începe cu o singură blocă și trebuie să o extindă și să-și construiască un adevărat imperiu.

Cu o comunitate prietenoasă și personal activ, vei găsi mereu sprijin și prieteni noi cu care să joci. Enderland.ro oferă o experiență Minecraft captivantă, iar site-ul nostru, https://enderland.ro, îți oferă toate informațiile de care ai nevoie pentru a începe aventura ta în lumea noastră virtuală. Alătură-te nouă astăzi și explorează toate posibilitățile care te așteaptă în Enderland!

Player history

Votes per day

Server rank

Server uptime

Select a graph

Dynamic banners

Enderland Minecraft server
Banner style
HTML Code
Copy
BB Code
Copy