DeadlyKingdom Wands Gloednieuw
Owner
RodiaWassup
Status
online
IP
176.31.153.239:25595
Discord
Players
0/420
Version
Rank
11072
Votes
0
Uptime
70.5%
Last Ping
20 seconds ago
Country
Netherlands
Info
Stats
Banners

Welkom!
Leuk dat je een kijkje neemt bij de post van de gloednieuwe DeadlyKingdom server!
Heb jij zin om samen met je vrienden een sterk rijk op te bouwen?
Wil jij vechten om je rijk te beschermen of om een rijk over te nemen?
Wil jij de ultieme minecraft ervaring met zn alle ervaren?
Dan zit je goed op DeadlyKingdom!
Wat is Kingdom?:
DeadlyKingdom is een server die draaid om te type Kingdom. Dat houdt in dat je samen met meerdere spelers tot een land behoort. Het land bestaat uit een Koning, een Hertog en soldaten. Als een koning meerdere ranks in zijn rijk wilt hebben dan kan dat uiteraard geregeld worden. Verder is het de bedoeling om een rijk op de bouwen op een middeleeuwse wijze. Je maakt een grote stad met een flinke muur eromheen. Je kan andere Kingdoms als bondgenoten verklaren, neutraal verklaren en je kan de oorlog verklaren aan Kingdoms die je niet mag. Dan mag je de Kingdoms overnemen door een geplande aanval uit te voeren.
Server plus punten:
Het grootste pluspunt van de server is natuurlijk de vrijheid om zelf dingen te maken en mee te beslissen wat met de server gebeurd. Verder beschikt de server over de EmpireWand en de ZeusWand. Hierbij maak je kans op een sterke kracht die je kan gebruiken om je oorlog mee te winnen! Wil je zo een wand? Join dan snel de server! Verder beschikt de server over een plugin genaamd moneydrops. Dat houdt in dat je geld kan verzamelen door monsters te killen. Met dat geld kan je goede spullen kopen in de shop. Bomen hakken is ook een stuk makkelijker gemaakt doormiddel van de timber plugin. Je hoeft dus geen dagen te besteden aan het verzamelen van hout.
Empirewand/ZeusWand:
Wil jij kans maken op een van deze wands? Join dan met 6 actieve spelers de server, en start je eigen Kingdom. Over een tijdje komt de grote loting. De winnaar van die loting krijgt de EmpireWand of de ZeusWand!
Ik hoop jou en je vrienden snel te zien op DeadlyKingdom!
Tot snel!

Player history

Votes per day

Server rank

Server uptime

Select a graph

Dynamic banners

DeadlyKingdom Wands Gloednieuw Minecraft server
Banner style
HTML Code
Copy
BB Code
Copy